Lule të Vetmuara – 08.10.2020 | Çfarë do të bëjë Kemal kur t’i gjejë Nazan dhe Mesuden bashkë?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ejlyl po torturohet nga Kemal duke e lënë pa ngrënë dhe pa pirë.
Nazan ndërkohë mundohet të nxjerrë ndonjë fjalë nga Mesude.
Çfarë do të bëjë Kemal kur t’i gjejë ato bashkë?
Sadullah vendos të largojë Songylin nga shkolla dhe e denon atë duke e mbyllur në shtëp