Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Mesude arrin të pohojë që vajzen e tij e ka rrëmbyer Kemal.
Ky i fundit pas kësaj shoqërohet për në komisariat.
Çfarë do të ndodhë me teton e Nazanit të shtruar në spital? A do të mundet Nazan të mësoje vendndodhjen e parave të saj?
Çfarë do të thuhet mes Selen dhe Zehra?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!