Apple prezanton Iphone 12, gjigandi i smartphone-ëve vjen me mburojë qeramike dhe suportin për 5G,

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kompania ‘Apple’ ka prezantuar Iphone 12, që pritet të dalë në treg shumë shpejt. Përmes një videoje live në kanalin e tyre në Youtube, Apple prezantoi modelin e ri, që do të jetë edhe suportues ndaj 5G-së.

Por çfarë të rejash do të ketë ky prodhim i Iphone në krahasim me modelin e mëparshmë Iphone 11?

Të dy aparatët do të ndryshojnë nga paraqitja e jashtme. Iphone 12 do të jetë dy kamera, do të jetë me skaje të rrumbullakosura të ngjashme me një iPad Pro si dhe do të ketë një mbështjellëse prej qeramike nga jashtë. Sipas Apple, kjo gjë e bën më rezistent nga çdo lloj tjetër smartphone-i që ka pasur përbërje qelqi në materien e tij.

Kjo shtresë e bën atë të papërshkrueshëm nga nxehtësia dhe energjia elektrike.

 

Bashkë me Iphone 12, Apple publikoi edhe tre smartphone të tjerë duke përfshirë Iphone 12 Pro, Iphone Pro Max dhe Iphone Mini. Aparati i ri do të jetë në shitje duke filluar me një çmim nga 699 dollarë. Appel është e gatshme për të marrë edhe paraporistje, duke nisur që nga 18 tetori, me një tarifë prej 799 dollarë. Iphone 12 vjen në pesë ngjyra, i zi, i bardhë, portokalli, ngjyrë mente dhe blu e errët.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!