Lule te vetmuara – 26.01.2021

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kader vazhdon të hulumntojë rreth fotos së gjetur në dhomen e Ezhderit.

A do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën? A do t’ia lejojë këtë gjë Meral?

Defne nga ana tjetër ka filluar t’i vardiset Ezhderit.

Songyl dhe Gynej arrijnë të shpëtojnë nga Zehra dhe të kalojnë ca momente të bukura sëbashku.