Lule të Vetmuara – 26.09.2020 | Songyl zihet me babain

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Meral tashmë dërgohet në burg. A do të mundet ajo ta përballojë këtë gjë?

Xhemre arrin të bindë Serkanin të kthehet në shtëpi.

Cila do të jetë arsyeja e zënkës mes Songylit dhe babait të saj?

Si është gjëndja shëndetësorë e Mesudes? A do të ketë përmirësim ajo?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!