Rregullat e Lojës – 26.09.2020 | Zhuliano merr lajmin e vdekjes së babait të tij

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Atena arrin të shkatërrojë festen e Toias duke e paralajmëruar atë mbi Romeron.

Zhuliano merr lajmin e vdekjes së babait të tij.

Fraksioni gjen vendodhjen e Zhulianos dhe motrës së tij. A do të mund të arratisen në kohë ata?

Gibson merr një surprizë që do ta trondisë atë…