Sulejmani i Madhërishem – 26.09.2020 | Nigar kërkon t’i marrë jetën Rustem Pashait.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Lytfi pashai dhe sulltaneshë Shah tashmë frikësohen nga fuqëzimi i Rustem pashait.

Nigar rikthehet pas dy vitesh pranë sulltaneshave Shah dhe Hatixhe.

Ajo tashmë kërkon vetem një gjë prej tyre, t’i marrë jetën Rustem pashait.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!