Lule të Vetmuara | Songyl merr letër nga i ati në burg, ja çdo të ndodhë nesër / 20.03.2020

Ejlyl dhe Serkan vendosin të marrin një shtëpi me qera për të jetuar sëbashku larg familjeve të tyre. Ndërkohë të gjithë shokët dhe shoqet e tyre ndihmojnë sadopak në sistemimin e shtëpisë. Kader shkon të takohet me Banunë e cila është e shkàtërruar plotësisht. A do t’i lejojë Feride dhe Toprak që Ejlyl dhe Serkan të jetojnë në një shtëpi me qera dhe pa kushte?

Songyl merr një letër nga i ati i cili ndodhet në bùrg. Toprak ia mban të fshehtë Ferides vendndodhjen e Ejlylit. Songyl ndjen urréjtje ndaj babait të saj dhe nuk dëshiron ta lexojë letrën e tij.

Vajzat e krìtìkojnë Kaderin për faktin që vazhdon t’i shkojë pas të ëmës edhe pse ajo nuk e do. Kemal kërkon Ejlylin në shtëpinë e Nazanit.Kjo e fundit gjithashtu është në kërkim të Serkanit.

Ejlyl dhe Serkan për herë të parë janë të lumtur së bashku në shtëpinë e tyre. Mesude dhe Kemal kallézojnë në pòlici zhdùkjen e Ejlylit. Songyl, Kader, Xhemre dhe Meral i shmangen Ferides që ajo të mos i pyesë për Ejlylin.

Neriman i tregon Ferides se Ejlyli ia ka mbàthur.Nazan pyet vajzat e jétimores për vendndodhjen e Serkanit por ato nuk i tregojnë. Nëna e Gokhanit sémuret. Songyl vendos ta lexojë letrën e të atit. Ai i kërkon falje dhe dëshiron ta takojë Songylin. Songyl vendos të takojë të atin dhe të flasë me të. Meral i tregon Ferides vendndodhjen e Ejlylit dhe Serkanit. Nazan i ndjék nga pas fshéhurazi.