“Marilyn in white”, sharmi i Monroe në fotot e George Barris

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Artikulli paraprakParamount fshin posterin e diskutueshëm të 11 Shtatorit në filmin “Teenage Mutant Ninja Turtles”
Artikulli tjetërNga web-i në TV! #theSummerSong2014, I Pari format në Shqipëri që lind në web dhe transmetohet në Televizion.