X Factor UK 2014 – spoti i parë me Cheryl Cole dhe Mel B

Ndërkohë që këtë muaj pritet të filloje sezoni i 11-të i talent show-t X Factor UK, kanali ITV ka filluar transmetimin e promos se parë ku shohim katër mentoret që do të pushtojnë ekranin me talentet e kategorive përkatëse, Simon Cowell, Cheryl Fernandez-Versini (më parë COLE), Mel B dhee Louis Walsh.