Nga web-i në TV! #theSummerSong2014, I Pari format në Shqipëri që lind në web dhe transmetohet në Televizion.

Per te dytin vit rradhazi formati muzikor do te transmetohet ne Televizion. Duke filluar nga sonte ora 23.00 ne TVSH, RTSH HD dhe ora 23.00 ne RTSH Muzike, nis transmetimin klasifikimi veror #theSummerSong2014. Njezet kenget me te votuara dhe me te klikuara ne platformen Youtube dhe faqen e Nix Music TV do t’ju shoqerojne gjate sezonit veror ne rrjetin tokesor dhe digital te RTSH.