Masters Of Sex, trailer zyrtar i Sezonit te 2

Masters of Sex (Specialistet e seksit) rikthehet me sezonin e dytë në 13 korrik në orën 22:00 vetëm në Showtime. Sezoni i dytë i dramës së Showtime rikthehet për të dhënë shpjegime të mëtejshme rreth seksualitetit. Si studiues, William Masters, Virginia Johnson, Michael Sheen dhe Lizzy Caplan japin një shfaqje ku ata analizojnë atë të vërtetë që na bën ne njerëzve të ndryshëm në të njëjtën kohë në shoqërinë amerikane. Duke ditur se çiftet janë të martuar edhe në jetën reale e bën këtë serial më të fuqishëm. Cast-i i aktorëve përfshin Caitlin Fitzgerald, Nick D’Agosto, Teddy Sears, Beau Bridges dhe Allison Janney.