Megan Follows nën rolin e nënës së Wyonna-s në serialin e Syfy

Megan Follows është caktual për të luajtur një rol kyç në serialin e Syfy, “Wynoona Earp”.

Ajo do të jetë një rolin e Mikelës (Michelle), mamaja e “ringjallur” së Wynonna-s e cila mendohej se ishte e vdekur.

 

Sezoni i 3-të i serialit, është në prodhim dhe është planifikuar të kthehet në Syfy dhe Space këtë vit. Ai po xhirohet në Calgary nga Seven24 Films, dhe shpërndahet globalisht nga IDW Entertainment.

Jordy Randall, Tom Cox, Ted Adams, David Ozer, Rick Jacobs dhe Todd Berger janë nën titujt e prodhuesit ekzekutiv.