Mrizi i Zanave, reportazh nga Rai Uno | VIDEO

“Mrizi i Zanave” në Fishtë të Lezhës dhe Altin Prenga në një Reportazh fantastik te realizuar nga kanali televiziv italian RAI UNO.Tek “Mrizi i Zanave”, i cili ka marrë emrin e veprës poetike të Gjergj Fishtës, nuk mblidhen zanat, por qytetarë shqiptarë nga të gjitha viset e të huaj që vijnë për të shijuar kuzhinën tradicionale me produkte ekskluzivisht të zonës.