Netflix “frikësohet” nga Amazon

Zhvillimi i madh i Amazon ka bërë që tashme edhe platforma e tij simotër Netflix ta quaj tashmë një konkurent mjaft të fortë.

Kjo u vërejt nga deklarata e CEO të Netflix, Reed Hastings, i cili është shprehur se Amazon po zhvillohet ndjeshëm dhe është një konkurent i frikshëm për kompaninë streaming më të madhe në botë sa i përket klientëve.

Netflix ka planifikuar një buxhet prej 6Bilionë dollarësh për prodhimet e tij të cilat tashmë kanë arritur një interes mjaft të madh.