Netflix nis promovimin në Indi me një ofertë ultra-low-cost

Netflix ka filluar promovimin e shërbimit të tij në Indi duke hedhur në treg një ofertë shumë të lirë për klientët e rinj.

Oferta promovuese ofron për klientët e rinj të përdorin Netflix me një kosto 0,06 € për muajin e tyre të parë të abonimit.

Pasi të kenë provuar muajin e parë me këtë kosto shumë të ulët, përdoruesit do të mund të zgjedhin nga plani mobile me kosto 2.55 € në muaj, plani për smart tv 6.40 € në muaj, plani standard me mundësi shikimi në dy aparatura me kosto 8.32 € dhe  10.25 € në muaj për planin me katër perdorues për abonim.

Edhe përpos kësaj oferte joshëse Netflix është në Indi një nga kompanitë e streaming tv më e kushtuesme krahasuar me kompanitë e tjera si Hotstar ( në pronësi të Disney). Krahasuar me 300 milion përdorues të Hotstar, Netflix dhe Amazon të dy kanë më pak se 30 milion përdorues në tregun indian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.