Netflix zgjeron prodhimet në Europë, ja serialet që do të vijnë së shpejti!

Pas suksesit të programit për krimet në gjuhën spanjolle “Money Heist” dhe “Darkthat” në gjermanisht, Netflix është duke planifikuar të rrisi numrin e prodhimeve në gjuhët Europiane.

Duke folur në samitin e web-it, drejtuesi i produksionit në zyrën e Lisbonës të Netflix, Greg Peters u shpreh se 90% e audiencës ka ardhur nga jashtë vendit të origjinës së prodhimit për programet që janë transmetuar.

Tashmë është konfirmuar gjithashtu se së shpejti do të hyjnë në produksion dy programe të reja në Norvegji dhe Spanjë që do të jenë gati për transmetim në 2020.

Gjigandi i platformave “streaming”, planifikon që të nxjeri në fund të këtij viti në transmetim 3 programe,  Baby (Itali), Plan Coeur (Francë) and Protector(Turqi).

5 prodhime gjermane dhe 7 franceze janë gjithashtu drejt planifikimit.

Netflix ka punësuar gjithashtu edhe Adam Price, krijuesin e dramës politike daneze “Borkgen” për të prodhuar “Ragnarik” që tregon historinë e Zotit Norsk i cili nis një jetë të re pas vdekjes në ditët moderne në Norvegji. Seriali pritet që të ketë gjashtë seri dhe do të xhirohet në qytetin Norvegjez Edda./IMAlbania.com/

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.