News 24 vjen për herë të parë me një “quiz show”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Besojmë se të gjithë ju kujtohet linja 0900 e cila vite më parë, ishte ndër më të përdorurat ku Shqiptarët merrnin shërbime nga më të ndryshme nëpërmjet telefonit. Tashmë kjo linjë telefonike rikthehet nëpërmjet ekranit sërish në përdorim. Së fundmi, News 24 mesa duket ka vendosur të dali paksa nga korniza e programitt të përgjithshëm duke shtuar edhe një program quizi për herë të parë në programacioin e tij të titulluar “Quiz TV”.

Me autorësi të Artur Bejzajdes dhe Zoran Maidak emisioni do të vije çdo ditë të javës për rreth një orë në News 24. Me idenë e fitimit të një shume parash, shikuesit do të kenë mundësinë që nëpërjmet linjës 0900 të numrit që emisioni do të vendosi në dispozicion për ta./www.imalbania.com/