Nga tetori teatri i TV Klan mirëpret talentet e “Gjeniu i Vogël”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ndër të paktat formate dedikuar fëmijve në Shqipëri, Gjeniu i Vogël, do të ngrejë siparin në teatrin e TV Klan duke filluar nga muaji tetor me edicionin e gjashtë!

Audicionet e “Gjeniu i vogël 6” kanë filluar në muajin qershor. në skenën e Teatrit të Televizionit Klan.
Të shumtë kanë qenë fëmijët nga qytete të ndryshme të Shqipërisë që kanë marrë pjesë në audicionet e zhvilluara nën kujdesin e ideatorëve të këtij spektakli, Pandi e Bledi Laço dhe Adrian Hila, që edhe në këtë edicion do të zbulojnë zërat e ardhshëm të skenës shqiptare por edhe përçojnë përmes tyre krijmtarinë më të suksesshme botërore dhe shqiptare.

Përsa i përket prezantimit, mbetet ende për t’u konfirmuar nëse do ti besohet edhe këtë vit Rudina Magjistarit.

 

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!