Nuk do ta besoni, por edhe vetë aktorët e GoT nuk e dinë se si seriali do të përfundojë!

Duket e pabesueshme por është e vërtetë sepse askush nga “Shtatë Mbretëritë” nuk ia ka idenë se si “Game Of Thrones” do të përfundojë.

Madje as Nëna e Dragonjëve.

Edhe pse mund të mendojmë se aktorët i dinë të gjitha, në fakt gabohemi. Aktorja Emilia Clarke thotë se nuk është ende e sigurt se si seriali do të përfundojë me sezonin e tij të tetë. “Mendoj se janë duke filmuar një mal me gjëra dhe nuk po na tregojnë asgjë” thotë ajo në një intervistë të Hollywood Reporter duke shtuar se nuk e di se kush do ta fitojë “Fronin e Hekurt” në GoT.

 

 

Game of Thrones do të rikthehet me sezonin e tij të fundit me 6 episode në vitin 2019./IMAlbania.com/