Osmani (Ertugrul) – 05.10.2020 | Zyhra dhe Ajgyl mësojne një të vërtetë të hidhur…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

A do të arrijë Bala dhe Selxhan të triumfojnë kundër Zyrhasë dhe Burçinit?

 

Osmani respekton aleancen me Balgajin dhe kërkon sherimin e tij.

 

Alishar beu sillet i lidhur dhe i turpëruar në kamp. A do të ekzekutohet ai?

 

Zyhra dhe Ajgyl mësojne një të vërtetë të hidhur…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!