Sulejmani i Madhërishem – 05.10.2020 | Hatixhe e zënë ngusht helmon veten dhe…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Çfarë do të thuhet mes Sulltan Sulejmanit dhe sulltaneshë Hatixhesë?
A do të përmirësohet marrëdhënia vëlla e motër?
Sulltaneshë Mahidevran urdhëron vdekjen e princ Mehmetit.
Hatixhe e zënë ngusht helmon veten dhe vdes në krahet e sulltanit por në prag të vdekjes ajo do t’i rrëfejë diçka vëllait të saj…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!