Lule të Vetmuara – 05.10.2020 | Kemal rrëmben Ejlylin.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

A do të funksionojë plani i Zehres për të ndarë Songylin nga Gynej?
Ejlyl lë një letër lamtumire për Feridenë dhe ja mbath me Atakan.
Kemal ndërkohë vihet pas tyre dhe i sulmon ata duke rrembyer Ejlylin.
Po me Atakan çfarë do të ndodhë?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!