Përdorte fotot e Lorik Canës për të tërhequr vajzat, francezi akuzohet për abuzim seksual

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

David Gabrieli është një 39 vjeçar francez, i cili jeton në Australi dhe akuzohet për ngacmim dhe abuzim seksual nga disa vajza. Ai i njihte ato nëpërmjet aplikacioneve të takimeve gjatë periudhës gusht 2017- janar 2018. Ka qenë një prej vajzave që e ka denoncuar në polici, pavarësisht se disa kohë pasi ngjarja kishte ndodhur.

Ajo që bëri përshtypje në këtë mes ishte si e prezantonte ai veten online, për të tërhequr vajzat. Gabrieli shprehej se ishte doktor që punonte në Ambasadën zviceriane dhe përdorte fotot e Lorik Canës. Kaq mjaftonte që vajzat të tërhiqeshin dhe të vendosnin të dilnin në një takim me të. Pasi e takonin, ato e kuptonin që ndonëse kishte ngjashmëri me fotot, ishte shumë më i vjetër dhe i lindnin dyshimet e para. Më pas, ai i kërkonte marrëdhënie seksuale pa dëshirën e tyre.

Ndërkohë që gjyqi është në vazhdim e sipër, vetë Lorik Cana nuk ka bërë asnjë reagim.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!