Përplasje sërish Ruçi-Gjuzi: Po të ishe në komunizëm do ishte…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Nuk ndalen debatet mes kreut të Kuvendit, Gramoz Ruçi dhe deputetit Kujtim Gjuzi. Edhe sot, nuk kanë munguar përplasjet mes tyre në Kuvend, pas diskutimeve për proces verbalin.

Pjesë nga debati

Kujtim Gjuzi: Dua të kem shkresë të proces verbalit të rendit të ditës. Mirë ma mbyll fjalën si në komunizëm

Gramoz Ruçi: Në komunizëm nuk kishte elektronikë. Po të ishim në komunizëm, do ishte kështu siç do ti. Pas të qeshurave, Ruçi vazhdoi me rendin e ditës dhe nuk e vijoi më diskutimin me Gjuzin.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!