PërPuthen | “Merrni Muratin ndajeni përgjysmë: Atdheu sqaron pse e pranoi Melisën: E kisha pritur një takim me të

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Puntatën e sotme u transmetua një takim që ndezi jo pak debate në studio, ai i Melisës me Atdheun. Fillimisht Atdheu e refuzoi Melisën, pasi ajo debatoi me Sindin për Muratin.

“Merreni Muratin dhe ndajeni në gjysmë”, iu përgjigj ai Melisës, por pas sqarimeve të kësaj të fundit, ai më pas tha: “hajt, po pranoj”.

Ndërkohë, në puntatën e sotme, Atdheu sqaroi gjithçka, ku tha se e kishte pritur një takim me Melisën, por nuk i pëlqen të jetë një alternativë.

“Nuk e hedh dot poshtë, u nxor nga situata që tha “ke qenë i zënë”, se edhe unë e kam pritur një takim me Melisën, nuk e refuzova se nuk kisha interes”, tha ai.