‘Për’puthen’, prezantohet vajza më e re që zëvendëson Shqipen

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Largimi i Fjorelës dhe i Shqipes, liroi vend për prurje të reja në “Për’Puthen”.

Ana Kauri është konkurrentja më e re e ‘Për’Puthen’. Që në hyrje Ana u prezantua si një vajzë fjalë pak dhe me këmbë në tokë.

Ajo fillimisht tregoi se e ka shumë kompleks emrin. Shtoi se dëshiron ta thërrisnin Ana e jo Arlinda, ashtu siç është emri i saj i plotë. Analisti Arjan Konnomi e cilësoi 26-vjeçaren si tepër të bukur, por shtoi se ajo “është e aftë t’u japë lugë me bisht të lugës djemve në studio”.

“Ana do ju japë ujë në bisht të lugës, edhe atyre që e mbajnë veten si lojtar”, tha Arjani.

Brune, fjalë pak dhe tepër simpatike, kjo ishte Ana Kauri, 26-vjeçare nga Tirana. Emocionet e studios, e rezervuan komunikimin e Anës, e cila zgjodhi të thoshte vetëm pak fjalë prezantuese.

“Po ndihem shumë e emocionuar, kjo skenë të fal shumë emocione. Kjo është ndryshe, vajzat shumë të bukura. Djemtë më duken më tërheqës”, tha Ana.

Ndërkohë i pyetur nga analisti Arjan konomi, se përse një femër si ajo është ende single, Ana tha se është një person selektiv dhe dëshiron më të mirën prej vetes.

“Unë jam një person selektiv Arjan, dua më të mirën prej vetes”, u shpreh 26-vjeçarja.