‘Pistë helikopteri dhe pishina’, brenda jahtit peshkaqen që do kushtojë 450 milionë paund

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Projektuesit e mjeteve luksoze të lundrimit kanë prezantuar planin për ndërtimin e një mega-jahti 450 milionë paundësh, i cili do t’i përngjajë një peshkaqeni.

Modeli i jahtit 152 m i gjatë dhe 34 m i gjerë është frymëzuar nga grabitqari i oqeaneve dhe do të ketë pendë dhe bisht.

Mjeti lundrues gjithashtu ka dhe një përshtatje me arkitekturën romake në 6 nivelet e tij dhe do të jetë i pajisur me të gjitha komoditet më luksoze.