Pixel Thoughts, website-i që do t’ju bëjë të ndiheni më pozitivë për jetën në vetëm 60 sekonda

Duam apo s’duam stresi është pjesë e përditëshmërise sonë. Puna, një marrëdhënie në çift apo jeta në përgjithësi na bën të përjetojmë çdo gjë negativisht.

Pixel Thoughts, një website mendor, i krijuar nga Marc Balaban, ju ndihmon ti vendosni gjërat në perspektivë në më pak se 60 sekonda për të ndihmuar në qartësimin e mendjes suaj.

Kur të vizitoni këtë website ju do tu kërkohet të shkruani diçka që ju shqetëson në një yll të madh në univers. Teksa stresi duket se zhduket dhe fjalët e përshtatshme zënë vendin e tij, rrjeti ka një efekt të veçantë të transformimit të gjendje së dikujt.

E nëse doni, mund edhe ta provoni ketu