Prezantohen ndryshimet e mëdha: RTV Ora dhe Ora News | VIDEO

Nga sot Yldon Media Group është prezente në tregun mediatik shqiptar me dy kanale, RTV Ora dhe Ora News.

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.