Publikohen këngët e Festivalit të 59-të të RTSH | VIDEO

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pasditen e sotme Radio Televizioni Shqiptar ka publikuar këngët e edicionit të 59 të Këngës.

Festivali i RTSH-së do të mbahet mes datave 17-26 dhjetor në varësi të motit dhe pandemisë, pasi do të mbahet në ambient të hapur.

Prezantuesit e festivalit të RTSH-së këtë vit do të jenë Jonida Vokshi dhe Blendi Salaj.

Më poshtë gjeni dhe listën e plotë të këngëve! Dëgjim të këndshëm!