Publikohet raporti prej 180 faqesh, ja pse u rrëzua helikopteri i Kobe Bryant

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Është publikuar raporti prej 180 faqe i aksidentit të Kobe Bryant. Ky raport i County Examiner-Coroner Medical tregon se në autopsinë që i është bërë pilotit të helikopterit, ky I fundit rezultoi negativ për drogë dhe alkool.

50-vjeçari Ara Zobayan ishte piloti i helikopterit të Bryant. Ky raport ofron një vështrim klinik se sa brutal ishte aksidenti. Teksti përshkruan se si kishte kocka të thyera, pjesë të trupit të shpërbërë dhe një erë e keqe që vinte nga ato që digjeshin, nga ato që kishin mbetur. Raporti thotë se të gjithë humbën jetën nga aksidenti i rëndë, që dyshohet se është shkaktuar nga mjegulla e dendur.

Në helikopter ishte edhe vajza 13-vjeçare e Kobe Bryant, Gianna Bryantsi dhe dy shokë të skuadrës së basketbollit të Gianna, të afërmit e tyre dhe një trajner, të cilët ishin duke shkuar për në një turne në Thousand Oaks.

Rezultatet e raportit të pas vdekjes u postuan të premten në webfaqen e zyrës County Examiner-Coroner Medical në Los Angeles.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!