Pushtohet godina e televizionit publik

Ushtarët kanë hyrë në zyrat qendrore të ZBC, kanalit publik të Zimbabwe në Afrikë gjatë orëve të herëta të mëngjesit të së Mërkurës sipas 2 anëtarëve të stafit dhe një punonjësi për të drejtat e njeriut, duke spekuluar kështu një tentativë të mundshme të një puçi ndaj presidentit 93 vjeçare Robert Mugabe. 

Burimet u shprehën se disa gazetarë të ZBC Zimbabwe ishin keqtrajtuar ndërsa ushtarët kishin hyrë në televizion.

Sidoqoftë stafit i ishte komunikuar se ata nuk do të kishin asnjë problem dhe dëmtim nga puçistët./IMA/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.