RAI ndryshon drejtuesit e RAI 1 dhe RAI 2, ja emrat e propozuar!

Nesër, Këshilli Administrativ i Rai do të mblidhet për të diskutuar propozimet e reja për krerët e Rai 1 dhe Rai Gold.

Drejtori i përgjithshëm i Televizionit Italian, Mario Orfeo ka bërë tashmë propozimet e tij në këshill, i cili do të shohë një ndryshim në selinë e drejtorit të Rai 1.

Ish-shefi i Rai 2, Angelo Teodoli është favoriti për të zëvendësuar Andrea Fabiano i cili do të shkojë në Rai 2 duke zvendësruar Ilaria Dallatana e cila mesaduket mund të largohet nga publikuesi.

Rai Gold, i cili menaxhon kanalet Rai 4, Rai Movie, Rai Premium dhe Rai World, aktualisht kryesohet nga Teodoli i cili me gjasë do të zëvendësohet nga zëvendësdretjoresha e Rai 1, Roberta Enni./imalbania.com/

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.