Rai sjellë Champions League në 4K falas!

Televizioni publik italian Rai vjen me një surprizë për të gjithë të apasionuarit e futbollit dhe në veçanti të kampionatit Champions League. Rai ka bërë të ditur se ndeshjet e këtij kampionati do të transmetohen falas edhe në formatin Ultra HD 4K në kanalin 210 të platformës Tivùsat.

Edhe pse mbetet ende për tu konfirmuar se cili do të jetë takimi i parë që do të vijë në 4K, kalendari me ndeshjet që do të transmetohen nga Rai janë bërë tashmë publike, me takimin e parë të datës 3 tetor Napoli – Liverpool.