Rastësi e çuditshme mes dy moderatoreve

Edhe ndodh që në emisionet e përditshme të ndodhin edhe rastësi në stilin e të veshurit.

Kësaj rradhe midis moderatores  së dashur Rudina Magjistari dhe Najada Elmazit moderatore në Channel One.

Të dyja kanë preferuar të veshin të njejtin kostum teksa prezantojnë në programet e tyre.

Copyright IMAlbania.com

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.