Report TV ndryshon platformën e transmetimit

Televizioni informativ Report TV nga sot nuk do të jetë më pjesë e Digitalb.

Transmetimin e programeve të televizionit në pronësi të gazetarit italian Carlo Bollino do të vazhdojnë në platformën konkurente Tring.

 

REPORT TV nis transmetimin në të gjitha platformat e Tring, në Satelitor, Tokësor dhe IPTV.