Rritet numri i kanaleve në RTSH Tani

RTSH Tani vjen me një update të ri për të gjithë përdoruesit e app-it.

Dy kanale të reja janë shtuar në platformën mobile, Tv Tema, kanali tv gjeneralist i disponueshëm në digjitalin tokësor dhe kanali tematik Tele Sport.

Për të ndjekur këto kanale dhe kanalet e tjera të RTSH ju duhet të instaloni app-in nga Google Play Store.