RTSH hedh online faqen e re të internetit

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pas shumë kohësh pritje më në fund RadioTelevizioni Shqiptar ka lancuar ditën e sotme faqen e re të internetit e cila ka pësuar një ndryshim në formën e organizimit dhe strukturës.

Përveç formës së organizimit, RTSH i ka dhënë një rëndësi të madhe kategorizimit të lajmeve duke e ndarë atë në disa seksione.

RTSH.AL gjithashtu i ka kushtuar vëmëndje dhe kanaleve të radios si dhe RTI (Radio Tirana International) duke ofruar gjithashtu dhe lajmet të shkruara në gjuhën Angleze, Italiane, Turke, Greke, Serb, Gjermane dhe atë Frënge.

Në këtë website mund gjithashtu mund të shihni dhe dëgjoni të gjitha programet e RadioTelevizionit Shqiptar.

Website i ri mund të aksesohet në linkun: https://rtsh.al/

IMA