Sa janë paguar “Aventurierët”? Kri, Lindi dhe Tatani e thonë hapur!

Të ftuar në Ftesë në 5 me Bieta Sulon tre nga protagonistët e Aventurierët kanë zbuluar nëse janë paguar për të qenë pjesë e këtij reality.