Sa prej incidenteve televizive mbani mend? | VIDEO

Të gjithëve na kujtohet profesori Robert Kellu në lidhje direkte me BBC-në, fëmijët e të cilit u shfaqën pas tij dhe video bëri xhiron e botës. Familja Kelly fitoi më pas simpatinë e të gjithëve.

Apo momenti i ngatërrimit të filmit fitues të Oscar 2017, ku fillimisht u shpall filmi “La La Land”, por më pas rezultoi se fitues ishte “Moonlight”.

Edhe folësi i lajmeve, i cili qëndroi gjatë në heshtje ndërkohë që edicioni kishte nisur shkaktoi mjaft të qeshura anë e mbanë botës.

Mjaft gjatë në memorie do të jetë edhe skena e tre ish presidentëve të SHBA-së, George Bush, Bill Clinton dhe Barack Obama ku në një moment nga një lëvizje e Bush, nuk dallohet nëse duart mbi Bill janë të tijat apo të Bushit. Ndiqni videon!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.