Scandal 5 | Trailer

Ndërsa ende nuk kemi parë në Shqipëri sezonin e katërt të serialit Scndal, traileri I episodeve të sezonit të pestë sapo ka dalë. Por edhe ata që kanë parë seritë e sezoneve të kaluara apo edhe të atij të katërt ashtu si ne, gjiththmonë kanë pyetur veten: “Kur do mbaroj kjo dreq drame, jane bashkë apo jo Olivia Papa me Presidentin Grant?”. Dhe përgjigja është: Po. Dhe këtë ta vërtetojmë ‘më njëmijë firma’. Nuk besoni? Shikoni trailerin për të ditur më shumë detaje.

Për ata që nuk kanë pare sezonin e katërt, shiheni në Vizion Plus. Për ata që po presin sezonin e pestë, tek ABC datë 25 Shtator. Mos harroni jo tek ABC News shiptar tek ai Amerikan 😀

IMA/ J.Kasaj

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.