Scream do të bëhet një serial televiziv. MTV zbulon cast-in e aktorëve

Ka kaluar gati një vit nga kur MTV dha dritën e gjelbër për realizimin e episodit pilot të serialit tv Scream, bazuar në filmat me të njejtin titull krijuar nga Kevin Williamson dhe Wes Craven.

Tashmë është njoftuar cast-i zyrtar i aktorëve që do të luajnë në këtë serial.

Për të drejtuar projektin, shkruar nga Jay Beattie dhe Dan Dworkin, do të jetë Jamie Travis. Jill Blotevogel do showrunner e seri. Një prodhojnë ekzekutiv do të jetë Harvey dhe Bob Weinstein nën etiketën Dimension TV. Edhe Wes Craven, Marianne Maddalena dhe Cathy Konrad do të jenë prodhuesit ekzekutive.

Willa Fitzgerald do të jetë protagonistja Emma Duvall, përkrah saj Amy Forsyth në rolin e Audrey Jensen, e bija e një pastori lutheran që deshiron të bëhet regjisore, John Carna në rolin e Noah Foster, gjeniu kreativ i kompjuterit dhe ekspert i kulturës pop dhe teknologjisë, si dhe shoku më i ngushtë i Audrey; Carlson Yung do të jetë Brooke Maddox, lideri karizmatik i grupit shoqëror, dhe Amadeus Serafini në rolin e Kieran Wilcox, i sapoardhuri misterioz që fsheh një anë të errët me një personalitet prej të forti.

Regjisor i episodit pilot, shkruar nga Jay Beattie dhe Dan Dworkin, do të jetë Jamie Travis. Jill Blotevogel do të jetë showrunner i serialit, ndërsa producentët ekzekutiv janë Harvey dhe Bob Weinstein nën firmën e shtëpisë prodhuese Dimension TV. Gjithashtu edhe Wes Craven, Marianne Maddalena dhe Cathy Konrad do të jenë producent ekzekutiv.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.