‘Shiko Kush Luan’ ndryshon ditën e transmetimit për një arsye të vecantë!

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Nëse të gjithë e keni pritur puntatën e radhës së ‘Shiko Kush Luan’ të shtunën, atëherë gaboheni. Me një promo e veshur si ‘Santa Claus’, Luana ka njoftuar se formati do të vijë këtë javë të premtën, në datën 1 janar të vitit të ri.

“Të shtunën? Jo. Të premten, 1 janar 2021, ditën e parë të vitit do e kalojmë sërish bashkë”, ka shkruar Luana krah videos ku shfaqet së bashku me 3 bashkëpunëtorët televiziv të këtij vit, Florin, Rezartin dhe Xhodën.

Luana ka premtuar një maratonë televizive prej 4 orësh, e veç lojërva mbetet për t’u parë çfarë tjetër ka rezervuar për mbrëmjen e parë të vitit të ardhshëm.