Shumë Dashuri: Alberto shpëtohet nga vetëvrasja // 01.03.2018

Karolina përballet me Brunon në burg dhe e kërcënon se do të përdorë regjistrimin e tij zanor për ta demaskuar në media.

Klara arrin të shpëtojë Alberton nga tentativa për vetëvrasje dhe njofton Orianën  që ta nxjerrë sa më parë nga klinika.

Noelia dhe Silvia ofendojnë dhe kërcënojnë njëra-tjetrën. Tavo, djali i vogël që Alberto do të birësonte, shpëton Mian nga plaçkitja në rrugë.

Çdo t’i propozojë ajo vogëlushit jetim?

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.