Shumë Dashuri: Alberto vë në zbatim planin e arratisë me ndihmën e Klarës dhe Orianës // 05.03.2018

Oriana vazhdon t’i mbushë mendjen Albertos se Mia e ka shtruar në psikiatri për t’i marrë pasurinë.

Bruno tronditet kur merr vesh se e ëma i ka dhënë senatorit kontroll të plotë mbi korporatën Lombardo në mënyrë që ai të lirohej nga burgu.

Alberto vë në zbatim planin e arratisë me ndihmën e Klarës dhe Orianës. Davidi i kërkon Mias të martohen menjëherë me pretekstin se do ta mbrojë atë.

A do ta pranojë Mia këtë ndryshim të papritur?