Si ta quaj këtë dashuri: Arnav i thotë Kushit të konsumojnë natën e martesës, ja ç’do ndodhë nesër | SPOILER

Pajal bisedon me Kushin dhe mundohet ta qetësojë duke i thënë se është me fat që ka një burrë si Arnav pasi ai po e mbronte para gjyshes. Kushi thotë se nuk e ka parë kurrë këtë anë të Arnavit. Ajo shkon në dhomë dhe përqafon Arnavin. Kushi i kërkon të falur. Arnav i thotë se nuk ka arsye pse të kërkojë të falur. Kushi i thotë se i kërkoi të falur pasi e ka parë pa rroba. Arnav s’po kupton. Kushi i tregon një foto të tij bebe dhe vrapon nëpër dhomë që Arnav mos t’ja marrë foton. Të dy vrapojnë si të çmendur derisa bien mbi krevat dhe e thyejnë. Arnav dhe Kushi fillojnë duke qeshur. Manorama pyet shërbëtorin çfarë ndodhi dhe ai i thotë se krevati i Arnavit u thye. Kushi e dëgjon dhe skuqet. Më vonë Kushi i thotë Arnavit se ata janë të martuar por nuk i kanë kryer traditat. Arnav pranon t’i kryejë traditat e nevojshme. Mëngjesin e ditës tjetër Arnav i kujton Kushit se sot do konsumojnë atë që quhet si nata e parë e martesës. Akash vjen tek Arnav dhe e sheh të lumtur. Ai e pyet çfarë ka ndodhur por Arnav i thotë se thjesht është një ditë e bukur. Kushi është shumë e hutuar. Gjyshja i kërkon t’i japë ujë ndërsa Kushi e hedh ujin në gotën e mbushur me qumësht. Ajo madje ka veshur fustanin mbrapsht duke i bërë të gjithë të qeshin. Arnav i kujton sërish Kushit se sot do konsumojnë natën e parë të martesës. Kushi nga stresi fillon bën xhalebi shkruan revistawho.com. Gjyshja pyet sërish për Shamin dhe thotë se ka dy ditë që ajo ndodhet aty por ai s’ka ardhur. Arnav shkon tek ajo dhe i thotë se Sham s’do vijë. Gjyshja pyet pse dhe Arnav i tregon se e ka përzënë pasi ai ka tradhtuar Anxhalinë. Arnav largohet me nerva. Gjyshja shkon tek dhoma e Arnavit dhe i thotë se Sham duhet të kthehet pasi Anxhali është shtatzënë dhe ka nevojë për të. Gjyshja më pas i thotë: “Apo do që fëmija të rritet pa baba siç të ndodhi ty?” Arnav i thotë se u rrit pa prindër pasi babai i tij detyroi mamanë të vetëvritej dhe më pas vrau edhe veten. Ai thotë se nuk do e lejojë Shamin të bëjë diçka të tillë me Anxhalinë. Gjyshja i thotë se mamaja e tij bëri vetëvrasje pasi ishte një grua me karakter të dobët dhe që nuk kujdesej për familjen. Arnav nxehet dhe i thotë “Mjaft” duke i bërë të qartë mos ta përmendë më incidentin që ka ndodhur në të kaluarën. Gjyshja thotë se askush nuk mund ta harrojë të kaluarën. Arnav i thotë se Sham s’ka për të hyrë më në këtë shtëpi./revistawho.com.