Si ta quaj këtë dashuri/ Kushi dhe Arnav fejohen, ata kalojnë çaste romantike, ja ç’do ndodhë nesër

Pasi dëgjon historinë e Kushit gjyshja vendos të mos shkojë tek shtëpia e Kushit. Ajo i thotë Arnavit të kthehen dhe të shkojnë nesër atje. Arnav merr Kushin në telefon dhe i tregon. Kushi qetëson familjen duke i thënë që ata s’do vijnë sot por nesër në mengjes. Ditën tjetër në shtëpinë Raizada të gjithë po bëhen gati për të shkuar tek Kushi sipas traditës. Edhe Arnav bëhet gati për të shkuar por gjyshja e ndalon. Ajo i thotë se sipas traditës dhëndri nuk vjen. Nga ana tjetër në familjen e Kushit po presin të vijnë familja e dhëndrit. Garima thotë se do shkojë të blejë disa ilaçe por halla i thotë se ata mund të vijnë nga momenti në moment. Garima thotë se nuk do vonohet. Ajo del por sheh familjen Raizada duke ardhur. Garima largohet. Familja Raizada hynë në shtëpinë e Kushit. Gjyshja pyet ku është Garima dhe halla i thotë se ajo ka shkuar të blejë ilaçe. Gjyshja thotë se nuk ka problem sepse ajo nuk është mamaja e vërtet e Kushit. Ata bëjnë ritualet. Gjyshja thotë se fejesa do mbahet nesër dhe pastaj pas ritualit të shafranit Kushi dhe Arnav nuk mund të takohen. Në këtë moment Arnav vjen dhe thotë: Shumë mirë erdha në kohën e duhur. Pra mund të takohem me Kushin deri në ritualin e shafranit. Gjyshja bëhet me nerva. Arnav thotë se do të flasë me Kushin vetëm shkruan revistawho.com. Ai e kap Kushin për dore dhe shkojnë në dhomë. Kushi i bërtet që erdhi. Arnav thotë se askush nuk e ndalon. Kushi i thotë se nesër fejohen dhe Arnav e pyet çfarë do bëjnë. Kushi i thotë se ata do vendosin unazat. Arnav i thotë çfarë kuptimi ka vendosja e unazave. Kushi i tregon që kur të vendosin unazat ajo bëhet e tij. Arnav gëzohet kur Kushi i thotë se ajo është tashmë e tij. Arnav dhe Kushi dalin nga dhoma dhe shkojnë tek të tjerët. Familja Raizada largohen. Garima vjen dhe justifikohet duke thënë se s’kishte farmaci hapur kështu që i duhet të shkonte larg. Ditën tjetër të gjithë bëhen gati për fejesën. Familja e Kushit shkojnë në shtëpinë Raizada. Gjyshja shikon për mamin e Kushit por ajo nuk ka ardhur. Kushi dhe Arnav vendosin unazat. Të gjithë kërcejnë. Arnav shikon Kushin duke kërcyer. Ai afrohet drejt saj dhe nuk ja ndan sytë. Ata largohen nga të tjerët. Kushi i thotë se dikush mund të vijë dhe t’i shohë. Arnav i thotë le të vijnë dhe e puth në ballë dhe në faqe. Sapo bëhet gati ta puthë në buzë Kushi nuk e lejon. Arnav i thotë Kushit se ajo sapo e prishi romancën dhe me humor thotë se ajo duhet të shkruajë një libër si të prishim momentet romantike./revistawho.com.