Si ta quaj këtë dashuri/ Kushi e refuzon, Arnav i thotë më në fund Të dua, ja ç’do ndodhë nesër

Anxhali merr një mesazh dhe buzëqesh kur e lexon. Manorama e sheh dhe Anxhali e fsheh telefonin. Manorama e pyet kush ishte dhe Anxhali e gënjen Kushi shkon në dhomë dhe Arnav i jep një dhuratë dhe i thotë ta veshë. Kushi vesh një sari të kuq. Ajo sheh krevatin të dekoruar. Arnav e merr Kushin dhe e çon në krevat. Kushi i thotë Arnavit se nuk mund ta bëjë këtë pa plotësuar ritualin. Arnav i thotë se ata jetojnë me një shtëpi dhe ajo është gruaja e tij. Kushi i thotë se ritualet kanë rëndësi. Arnav e merr Kushin dhe shkojnë në tarracë për të bërë ritualin. Kushi thotë se nuk bëhet rituali pa priftin. Gjyshja vjen dhe i sheh bashkë. Gjyshja largohet ndërsa Kushi është e shqetësuar që gjyshja i pa. Arnav i thotë se nuk ka problem sepse ajo është gruaja e tij. Kushi i thotë po çfarë ka problem për ty kur as ritualet sdo të bësh. Arnav bërtet: Të dua dreqin. Ai largohet. Në mëngjes Kushi çohet dhe Arnav nuk është. Kushi shkon në dhomën e ndenjes. Gjyshja e mirë pyet Kushin si u martua me Arnavin. Kushi i thotë në tempull por pa prift pasi ishte natë. Anxhali dhe gjyshja habiten që ata nuk kanë kryer të gjitha ritualet shkruan revistawho.com. Halla e Kushit vjen në shtëpinë Raizada. Kushi habitet kur e sheh. Halla mëson se Kushi është martuar pa ritual dhe nxehet. Ajo bëhet gati t’i gjuajë Kushit por Arnav vjen dhe e ndalon. Arnav i thotë se nuk i ka dhënë leje askujt t’ja prekë gruan. Gjyshja i thotë se Kushi nuk është gruaja e tij sepse s’janë martuar me rituale. Arnav i thotë se ka 6 muaj që jeton me Kushin dhe ajo është gruaja e tij. Gjyshja thotë se Kushi nuk mund të jetojë më në këtë shtëpi. Arnav thotë se meqë të gjithë dashkan atëherë ata do martohen me të gjitha ritualet. Gjyshja pranon por thotë se ata nuk mund të jetojnë bashkë derisa të martohen. Halla e merr Kushin me vete. Kushi para se të shkojë i thotë Arnavit se edhe ajo e do atë. Sham rikthehet në serial. Ai ka vënë kamera në shtëpinë Raizada dhe po sheh gjithçka. Ai thotë me vete se do e ndalojë këtë martesë./revistawho.com.