Situata e Përmbytjeve, Televizionet Shqiptare të angazhuara maksimalisht në informim

Situata aspak e pakëndëshme si pasojë e kushteve të jashtëzakonshme meteorologjike që kanë mbërthyer territorin e Shqipërisë, përveç insititucioneve të qeverisë ka vendosur gjtihashtu në angazhim maksimal edhe televizionet shqiptare dhe veçanërisht ato informative.

Që prej mbrëmjes së djeshme televizionet informative shqiptare si Ora News, News 24, Fax News, Report TV, ABC News etj., kanë angazhuar të gjithë stafin e gazetarëve dhe operatorëve për të informuar shikuesit dhe për të përcjellë situatën e krijuar si pasojë e përmbytjeve.

Strukturat lokale gjithashtu, janë duke përdorur televizionet për të informuar publikun duke treguar më shumë se kurrë se Televizioni dhe Radio pavarësisht teknologjisë nuk mund të vdesë kurrë/IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.